Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Χρήση ανιχνευτή μετάλλων

Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε τις πιο κοινές χρήσεις των ανιχνευτών μετάλλων. Ίσως στο μυαλό σας ήδη έχει σχηματιστεί σκηνή του θησαυρού-κυνηγός επικεντρώθηκε σάρωση τομέα με ανιχνευτή μετάλλων για το χαμένο θησαυρό; Μόνο που θα δούμε ένα άλλο είδος ανιχνευτές μετάλλων. Αυτοί είναι κατά πολύ ελαφρύτεροι, πιο συμπαγές και πιο εύκολοι στη χρήση.

Οι περισσότεροι από αυτούς μεταφέρονται σε μια τσέπη ή στον καρπό και όταν εντοπίσουν το επιθυμητό υλικό αρχίζει να βγάζει ήχο.

Οι μεγάλοι ανιχνευτές μετάλλων που χρησιμοποιούνται για να βρείτε αντικείμενα από μέταλλο και μεταλλικά κράματα όπως αδρανοποιημένη βόμβα η ιστορία θυμάται συχνά βρίσκονται και στους δύο πολέμους.
Αλλά αυτά τα μικρά, ποια είναι η χρήση των φορητών ανιχνευτών μετάλλων; Απίθανο να ψάχνετε για βόμβες στις τσέπες του φίλου σας. Λοιπόν, σε γενικές γραμμές, αυτοί οι ανιχνευτές μετάλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία των εγκαταστάσεών τους, όπως σχολεία, αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες τελετών, κλπ. Εντοπίζουν όλα αυτά που γίνεται από κάποιο είδος μετάλλου ή ακόμα και ένα μικρό κομμάτι μέσα σε μέταλλο. Είναι επομένως ιδανική για το έργο των ντετέκτιβ της αστυνομίας, κατασκόπους και ακόμη και στις τάξεις του James Bond.

Και τι μπορεί να βρεθεί σε ένα σχολείο, αίθουσα του δικαστηρίου, κλπ. με έναν ανιχνευτή μετάλλων στο χέρι; Λοιπόν, πολύ συχνά, όταν σε μια σημαντική συγκέντρωση υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα ήθελαν η αλήθεια να βγει στο φώς, έτσι ώστε να τεθούν οι συσκευές που μπορούν να βλάψουν τους ανθρώπους σε ένα δωμάτιο. Ως εκ τούτου, οι φρουροί μπορούν να ανιχνεύσουν την περίμετρο με αυτό το είδος ανιχνευτές μετάλλων για να εξασφαλιστεί ότι όλα είναι καλά. Για όλα τα σχολεία και άλλα δημόσια κτίρια, ο ίδιος κανόνας ισχύει. Μην θυμάστε από την παιδική ηλικία σας μία φορά οδήγησε να εκκενώσουν επειδή κάποιος που ονομάζεται ο διευθυντής ότι υπήρχε βόμβα στο σχολείο; Φυσικά, στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ένα φοιτητή που δεν έχει ακούσει για την επερχόμενη τάξη, αλλά οι φύλακες των σχολείων τους, θα ήταν επίσης χρήσιμο να έχουν ανιχνευτές μετάλλων.

Από την άλλη πλευρά οι ανιχνευτές μετάλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή ζωή καθενός από εμάς. Χάσατε κάπου το αγαπημένο δαχτυλίδι σας; Ή δεν μπορείτε να βρείτε νομίσματα που σκορπίσατε στο πάτωμα την τελευταία φορά το σαλόνι; Πιθανώς κύλησαν κάτω από τον καναπέ, αλλά ποτέ δεν τα βρήκατε.

Επί του παρόντος η αγορά της Βουλγαρίας έχει μια μεγάλη ποικιλία από mini ανιχνευτές μετάλλων. Παρά το μικρό τους μέγεθος, είναι εξοπλισμένοι με υψηλή ευαισθησία. Οι περισσότεροι από αυτούς τον εντοπισμό μεταλλική μπάλα με τις διαστάσεις των 2 mm. Ελαφρύ και άνετο είναι το βάρος δεν υπερβαίνει τα 300 γραμμάρια. Έχετε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασίας - από 0 έως 50 βαθμούς Κελσίου. Έτσι, εάν έχετε μια εταιρεία ασφαλείας ή απλά χρειάζεστε κάποια μορφή ασφάλειας, Είναι σχεδιασμένοι για να σας εξυπηρετήσουν και να σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου