Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ανιχνευτής για τα διάσπαρτα άτομα

Χάσατε το δαχτυλίδι αρραβώνων και τώρα η καλη σας θα νομίζει ότι την απατατε?Ή ακόμα χειρότερα –το γαμήλιο δαχτυλίδι και περιμένετε κάθε στιγμή να έρθει ο αηαπημενος σας με αφρό στα χείλη και θα ρωταει σε ποιο κρεβάτι το έχετε ξεχάσει; Ή ίσως χασατε πάλι τα ψιλα κερματα που σας επιστρέψανε στο κατάστημα και τώρα σας χρειαζουντα;Όποιος και αν είναι ο λόγος υπάρχει μόνο μία λύση για την αφηρημάδα σας, ένα αξιόπιστο, φορητό ανιχνευτή μετάλλων.

Ναι, Ανιχνευτής  καλά, εκτός από κάποια πράγματα απο μέταλλο, όπως καλύμματα από αναψικτικο, έχετε δει μερικοι ενθουσιώδεις να ψαχνουν το καλοκαίρι στην παραλία οπλισμένοι με τέτοιες συσκευές, ένας ανιχνευτή μετάλλων μπορεί να ανιχνεύσει και πολύτιμο μη σιδηρούχων και σιδηρούχων μετάλλων.Όλα εξαρτώνται από αυτο απο τι είδος των μεταλλικών αντικειμένων προορίζουντα.

Υπάρχουν εκείνοι που συνδυάζονται και μπορούν να ρυθμιστούν για να ψάξουν για θησαυρό ή απλά μεταλλικά αντικείμενα. Αυτα ομως, είναι αρκετά ακριβά.Εσεις θα χρειαστείτε ειδικό ανιχνευτή, που έχει υψηλή ευαισθησία για την ανίχνευση σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων σε δύο φάσεις - ήχος και δονήσεις, οι οποίες εναλλάσσονται με κάθε έκδοση της συσκευής.Αυτό το είδος, και οποιοδήποτε φορητό ανιχνευτή μετάλλων λειτουργεί με μια απλη μπαταρία των 9V, και μπορείτε να βαλετε μια επαναφορτιζόμενη έτσι για να μην αλλαζετε συνεχει μπαταριες , και να κρατήσετε τουλάχιστον λίγο καθαρότερο περιβάλλον. Ανιχνευτής eχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ευρύ φάσμα θερμοκρασίας - από 0 έως 50 βαθμούς.

Η ευαισθησία του είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να ανιχνεύσει ενα μπαλακι με μέγεθος της διαμέτρου 2 mm.Έτσι δεν υπάρχει τρόπος να μην βρειτε το δαχτυλίδι σας, ή τα κερματα.Αρκει πριν από αυτο να τακτοποιησετε ολο το σπιτι ώστε να μπορείτε να τον κύκλοσετε. Και το καλύτερο είναι ότι λειτουργεί σε μεγάλο εύρος θερμοκρασίας - 10 έως 50 βαθμούς. Έτσι, αν εχετε βαλει το δαχτυλίδι σας στο ψυγείο κατα λάθος , θα το βρείτε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου